Familiepraktijk

Een notaris kan u helpen bij leuke én moeilijke gebeurtenissen en beslissingen. Denk aan het opstellen van een samenlevingscontract of een sterfgeval. Deze gebeurtenissen hebben invloed op uw vermogen. Onze medewerkers kunnen de notariële afhandeling hiervan voor u regelen, zodat u of uw naasten weer verder kunnen.

Trouwen & samenwonen

Wanneer  u gaat trouwen of samenwonen is het belangrijk een aantal zaken goed te regelen. Bij ons kunt u terecht voor in­for­ma­tie over huwelijkse voorwaarden of een samenlevingscontract. Op basis van uw wensen stellen wij een overkomst op.

Testament

Als u wilt afwijken van de wettelijke regels van erfopvolging, is het noodzakelijk dat u een testament opmaakt. Het opmaken hiervan wordt voorafgegaan door een gesprek met de notaris of kandidaat-notaris. Tijdens dit gesprek komen uw wensen, de (fiscale) consequenties daarvan en de mogelijkheden voor juridische vastlegging uitgebreid aan de orde. Vervolgens wordt er een ontwerptestament volgens uw wensen opgesteld. Nadat u akkoord bent, kan het testament bij de notaris ondertekend worden.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Liever direct contact? Bel dan naar 0499 374 174 of mail naar info@notariskantoorvanluijn.n.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.